Chefs Menu

 

Yellowtail
Japanse radijs – Komkommer – Jalepeno

Zalmbuik
Avocado – Hollandse wasabi – Yuzu

Rogvleugel

Vadouvan – Spitskool – Hoen

Kabeljauw

Langoustine – Mango – Rode curry

Wilde zeebaars

Chimichurri – zwarte knoflook – Zoete aardappel

Braam

Limoen – Basilicum – meringue

 

 

4 Gangen € 75
Wijnarrangement + Aperitief € 45

5 Gangen € 90
Wijnarrangement + Aperitief  € 55

6 Gangen € 105
Wijnarrangement + Aperitief € 65


• Menu uitsluitend per tafel te bestellen
• Vragen over allergieën vraag het ons

 

À la carte

 

Voorgerecht/ Tussengerecht


Oester € 24
Koolrabi – Radijs- Remoulade

Kreeft € 32

Avocado – Sucrine – Groene appel

Gazpacho € 22

Verschillende bereidingen van tomaten uit het seizoen


Hoofdgerecht

Kabeljauw €38
Jonge wortel – Couscous – Pistache

Tarbot in zoutkorst (2 personen) dagprijs pp


Wilde zeebaars €38

Groene asperge – Cantharel – Gratin


Dessert

Braam € 18
Basilicum – Meringue – Limoen

Dame blanche € 20

Vanille-ijs uit Madagascar – Biscuit – Chocolade

Assortiment kazen € 22

• Wij serveren op Zaterdag géén a la carte
• Wij zijn afhankelijk van de dagelijkse visvangst, neem het ons
dan ook niet kwalijk als er iets niet voorradig is.

 

Lunch

 

Verrassingsmenu 2 gangen € 35

Verrassingsmenu 3 gangen € 45

Verrassingsmenu 4 gangen € 55

Oester naturel € 3,50

Oester gemarineerd € 5

Halve kreeft €45

Hele kreeft  €75