Chefs Menu
Yellowtail
Japanse radijs – Komkommer – Jalepeno
Zalmbuik
Avocado – Hollandse wasabi – Yuzu
Rogvleugel
Vadouvan – Spitskool – Hoen
Kabeljauw
Langoustine – Mango – Rode curry
Wilde zeebaars
Chimichurri – zwarte knoflook – Zoete aardappel
Braam
Limoen – Basilicum – meringue
4 Gangen € 75
Wijnarrangement + Aperitief € 45
5 Gangen € 90
Wijnarrangement + Aperitief € 55
6 Gangen € 105
Wijnarrangement + Aperitief € 65
• Menu uitsluitend per tafel te bestellen
• Vragen over allergieën vraag het ons
À la carte
Voorgerecht/ Tussengerecht
Oester € 24
Koolrabi – Radijs- Remoulade
Kreeft € 32
Avocado – Sucrine – Groene appel
Gazpacho € 22
Verschillende bereidingen van tomaten uit het seizoen
Hoofdgerecht
Kabeljauw €38
Jonge wortel – Couscous – Pistache
Tarbot in zoutkorst (2 personen) dagprijs pp
Wilde zeebaars €38
Groene asperge – Cantharel – Gratin
Dessert
Braam € 18
Basilicum – Meringue – Limoen
Dame blanche € 20
Vanille-ijs uit Madagascar – Biscuit – Chocolade
Assortiment kazen € 22
• Wij serveren op Zaterdag géén a la carte
• Wij zijn afhankelijk van de dagelijkse visvangst, neem het ons
dan ook niet kwalijk als er iets niet voorradig is.
Lunch
Verrassingsmenu 2 gangen € 35
Verrassingsmenu 3 gangen € 45
Verrassingsmenu 4 gangen € 55
Oester naturel € 3,50
Oester gemarineerd € 5
Halve kreeft €45
Hele kreeft €75