Chefs Menu

 

Zeebaars
Boerenkool – Dashi – Zeeuwse platte oester
Pompoen
Rendang – Gember – Mandarijn
Paling
Zuurkool – Eendenlever – beukenzwam
Coquille
Aardpeer – Cevenne ui – Zoethout
Hertenrug
Truffel – Savooiekool – Pastinaak
Sakura
Chocolade ganache – Rode biet – Framboos

 

 

4 Gangen € 75
Wijnarrangement + Aperitief € 45

5 Gangen € 90
Wijnarrangement + Aperitief  € 55

6 Gangen € 105
Wijnarrangement + Aperitief € 65


• Menu uitsluitend per tafel te bestellen
• Vragen over allergieën vraag het ons

 

À la carte

 

Voorgerecht/ Tussengerecht

Langoustine van de bbq 
Schaaldieren jus – Piment espelet

Coquille in de schelp  

Trompet de la mor – Cepes – Truffel

Paling  

Brioche – Groene kruiden


Hoofdgerecht

Kabeljauw  
Aardpeer – Cevenne ui – Zoethout

Zeebaars in zoutkorst ( per 2 personen ) dagprijs

Seizoens wild  

Pastinaak – Savooie kool – Wild jus


Dessert
 

Chocolade ganache  
Framboos – Rode biet

Tarte tatin 
Ijs van vanille uit Madagascar

Vijg  

Saint agur – Port



• Wij serveren op Zaterdag en Zondag géén a la carte
• Wij zijn afhankelijk van de dagelijkse visvangst, neem het ons dan ook niet kwalijk als er iets niet voorradig is.

 

Lunch

 

Verrassingsmenu 2 gangen € 35

Verrassingsmenu 3 gangen € 45

Verrassingsmenu 4 gangen € 55

Oester naturel € 3,50

Oester gemarineerd € 5

Halve kreeft €45

Hele kreeft  €75