Chefs Menu
Zeebaars
Boerenkool – Dashi – Zeeuwse platte oester
Pompoen
Rendang – Gember – Mandarijn
Paling
Zuurkool – Eendenlever – beukenzwam
Coquille
Aardpeer – Cevenne ui – Zoethout
Hertenrug
Truffel – Savooiekool – Pastinaak
Sakura
Chocolade ganache – Rode biet – Framboos
4 Gangen € 75
Wijnarrangement + Aperitief € 45
5 Gangen € 90
Wijnarrangement + Aperitief € 55
6 Gangen € 105
Wijnarrangement + Aperitief € 65
• Menu uitsluitend per tafel te bestellen
• Vragen over allergieën vraag het ons
À la carte
Voorgerecht/ Tussengerecht
Langoustine van de bbq
Schaaldieren jus – Piment espelet
Coquille in de schelp
Trompet de la mor – Cepes – Truffel
Paling
Brioche – Groene kruiden
Hoofdgerecht
Kabeljauw
Aardpeer – Cevenne ui – Zoethout
Zeebaars in zoutkorst ( per 2 personen ) dagprijs
Seizoens wild
Pastinaak – Savooie kool – Wild jus
Dessert
Chocolade ganache
Framboos – Rode biet
Tarte tatin
Ijs van vanille uit Madagascar
Vijg
Saint agur – Port
• Wij serveren op Zaterdag en Zondag géén a la carte
• Wij zijn afhankelijk van de dagelijkse visvangst, neem het ons dan ook niet kwalijk als er iets niet voorradig is.
Lunch
Verrassingsmenu 2 gangen € 35
Verrassingsmenu 3 gangen € 45
Verrassingsmenu 4 gangen € 55
Oester naturel € 3,50
Oester gemarineerd € 5
Halve kreeft €45
Hele kreeft €75