Chefs Menu
Zeebarbeel
Basilicum – Courgette – Sobrasada
Arancini
Paddestoelen- Zwarte knoflook – Parmezaan
Rog
Beurre cafe de paris – Knolselderij – Grijze garnaal
Kreeft
Tandoori – Mango – Kokos
Zeeduivel
Dragon – Witloof – Artisjok
Chocolade
Pecannoot – Maple siroop – Manderijn
4 Gangen € 80
5 Gangen € 95
6 Gangen € 110
Menu uitsluitend per tafel te bestellen
Vragen over allergieën vraag het ons
1 broodje per 2 personen inbegrepen
À la carte
Aperitief hapjes
Paling brioche ( per stuk) €8.50
Mosselen gemarineerd ( 2 stuks ) €6.50
Oostendse platte oester naturel ( per stuk) €4.50
Oostendse platte oester gemarineerd ( per stuk) €6.50
Voorgerecht
Carpaccio van coquille €36
Bieslook – Aardappel – Paling
Steak tartaar €34
Eidooier – Parmezaanse kaas – Violet mosterd
Eendenlever Mabre €38
Sherry de Jerez – Vijgen – peterselie
Hoofdgerecht
Hoeve kip royal €48
Zwezerik – kip boter jus – Eendenlever
Zeebaars in zoutkorst ( per 2 personen ) Dagprijs
* Tot 1 dag op voorhand te reserveren*
Tarbot €55
Kreeft – Bouillabaise – Basilicum
Vlaamse Entrecote €45
Ossenstaart – Bernaise – Bordelaise
Dessert
Manderijn €18
Chocolade – Pecannoot – Ahornsiroop
Dame blanche €20
Ijs van vanille uit Madagascar
Vijg €20
Saint agur-Port
Lunch
Verrassingsmenu 2 gangen €40
Verrassingsmenu 3 gangen €50
Verrassingsmenu 4 gangen €60
Oester naturel €4,50
Oester gemarineerd € 6,50
Halve kreeft €45
Hele kreeft € 75